Kærlighedens Åbne Rum

Pga. covid-19 er dette retreat udsat og vi kan på nuværende tidspunkt endnu ikke fastsætte en ny dato. De af Jer der ønsker at få kursus gebyret eftersendt, bedes sende en mail, og så vil vi returnere betalingen.

Start Date : 2020-05-07

End Date : 2020-05-10

 

 

 

Kærlighedens Åbne Rum

 

Meditations-retreat med Erik Pema Kunsang

 

Kærlighed og indsigt frigør og er en realitet som vi kan træne i. Almindeligvis er vi styret af forudfattede ideer og impulser, vanemønstre der næsten ubemærket definerer vores liv. Gennem erkendelsestræning, at give plads til ægte indsigt, går vi ud over begrænsninger og oplever det åbne oprindelige sind. 

 

Undervisningen er baseret på Dzogchen mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaringer til Erik Pema Kunsang, som vil vejlede i denne tidløse visdomstradition på nutidigt dansk. Denne autentiske træningsform, flere tusind år gammel, stammer fra Buddha og yogi-kongen Padmasambhava.

 

Retreatet er for alle interesserede. Du får instruktioner til en daglig meditationspraksis til at træne videre på egen hånd. Undervisningen er oplevelsesbaseret med plads til både dialog og spørgsmål.

 
 

 

Om Erik:

Erik Pema Kunsang har været en stærk central person i udbredelsen af kendskabet til buddhismen til Vesten. Under hans mange års studier og træning gennem anerkendte buddhistiske mestre, har Erik udgivet mere end 60 bøger om buddhistisk filosofi og praksis. Siden 2007 har han været dharma-lærer tilknyttet Gomde Danmark. Han underviser i Dzogchen traditionen som forbinder Buddhas lære med direkte personlig oplevelse.


 

Start og slut

Retreatet begynder med aftensmad torsdag d. 7 maj, og slutter efter frokost søndag d. 10. maj.

 

Erik underviser på dansk.

 

Priser og betaling

Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Den foreslåede donation er 250 kr per dag. Når kurset slutter er der lejlighed til at give bidrag for undervisningen direkte til Erik.

 

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 1. april. For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde eller Strandgaarden, som ligger 400 meter fra Gomde. Værelserne fyldes efter først-til-mølle princippet.

 

Gebyret betales online samtidig med at du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.

 

Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset

 

Før 1. april

Efter 1. april

Indkvartering

DKK

DKK

Grund-gebyr. Overnatning udenfor Gomde eller på teltplads.

1320

1620

Grund-gebyr & sovesal

1650

1950

Grund-gebyr & seng i dobbeltværelse

2310

2610

Grund-gebyr & seng i enkeltværelse

2640

2940

Unge til og med 25 år:

Grund-gebyr og sovesal

840

1000


 

Praktisk:

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

En campingvogn koster kr. 50/døgn elafgift (udover deltagernes egne kursusbetalinger).

 

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.  

Læs mere om det praktiske på Gomde her.

Register Here

June 2020

Jun 30

Message from

Official message that Rinpoche p...

view

August 2020

Aug 02

Gomde Sommerlejr 2020 - Ug...

Invitation til Gomde Sommerlejr ...

view

Aug 07

Prinsesse Parani indsigts ...

      ...

view

November 2020

Nov 12

Lev med døden

  ...

view

July 2021

Jul 19

Sommerhøjskole 2021 uge 1

    Buddha og ...

view

Jul 26

Sommerhøjskole 2021 uge 2

    Våge...

view

This is Hidden Text