Ocean of Amrita

Chökyi Nyima Rinpoche

Start Date : 2019-08-04

End Date : 2019-08-04

 

 

 

Ocean of Amrita

Ngakso Puja

 

På denne lykkebringende dag, hvor vi fejrer Buddha Shakyamunis første undervisning i Sarnath, Indien, afholder vi den årlige ceremoni og gruppemeditation Ocean of Amrita, ledet af Chökyi Nyima Rinpoche.

 

Dagen kaldes Chökor Düchen, Festival for drejningen af dharmaens hjul. Traditionelt siges det, at effekten af både gode og transformerende eller skadelige handlinger, på netop denne dag, fordobles ti millioner gange. Så der kunne ikke være en bedre dag at deltage i Ocean of Amrita, hele dagen.

 

Ocean of Amrita er en dyb og transformerende ceremoni, hvor vi selv er Padmasambhava, i en virkeliggjort mandala. Teksten giver os mulighed for inderligt at undskylde for alle fejltrin. Øjeblikke hvor vi har fuldt uvidenhed frem for kærlighed og indsigt. Og, vi genetablerer vores forbindelse med virkeliggørelse, ved at modtage de fire indvielser. Sidst på dagen giver vi gaver til mandalaen, Tsok, og nyder frugt i fællesskab.

 

Ocean of Amrita er rig på smukke melodier, dybe udsagn og transformerende samvær. Dagen er dedikeret til at fjerne hindringer på vores vej til frigørelse, og genetablere vores forbindelse med ægte frihed og kærlighed.

 

Alle som ikke deltager i hele Cloudless Summercamp, har mulighed for komme og deltage bare denne dag, blot ved at tilmelde sig her. Hvis du allerede er tilmeldt hele Summercamp, så er du automatisk registreret til denne begivenhed.

 

Ved at deltage i denne begivenhed modtager du samtidigt bemyndigelse vores 35-dages Padmasambhava retreat, det kommende forår.

 

Deltagelse er åbent for alle. Vi beder om 100 kroner som bidrag til frokost og aftensmad. Medbring gerne gaver, i form af søde sager, frugt og drikke, økologiske/giftfri selvfølgelig.

 
Register Here

September 2019

Sep 08

Chö seminar

      ...

view

Sep 12

Trinley Nyingpo seminar

      ...

view

October 2019

Oct 18

Tantra: Indgangsporten

      ...

view

Oct 31

Lev med døden

  ...

view

This is Hidden Text