Cloudless Summercamp 2019

Chökyi Nyima Rinpoche

Start Date : 2019-07-31

End Date : 2019-08-07

 

 

 

Cloudless SummerCamp 2019

 

Undervisning med Chökyi Nyima Rinpoche.

 

Velkommen til 8 dage sommerkursus med meditationstræning og undervisning i hvad der virkelig tæller i livet: indre frihed, betingelsesløs kærlighed og erkendelse af sindets natur. Erkendelse er vores civilisations kronjuvel som kan opdages i os selv.

 

Chokyi Nyima Rinpoche underviser i en gennemgribende virkeliggørelse af kærlig vågenhed fri for dualitet. Enkelt, dybt og med humor guider Rinpoche i det som baner vej for ægte indre frihed og virkeliggørelse.

Sund fornuft, hjertevarme og befriende indsigt er kernen i hans undervisning. Han er selv et levende eksempel på denne indsigt og det er utroligt inspirerende at lytte til sådan et menneske.

 

Hver morgen og eftermiddag er der meditation med lama Tenzin Sangpo og aftenundervisning med Erik Pema Kunsang. Midt i kurset kan alle være med i en heldags gruppemeditation med chanting og ritualer fra den tantriske tradition.

 

Nærmere detaljer om programmet sættes op i dette kursusopslag efterhånden som det ligger klar, men da mange har ventet på annonceringen af datoer og tilmeldingsmulighed er der hermed åbnet for tilmelding.

 

 

Oversættelse af undervisningen

Rinpoches undervisning bliver oversat til engelsk og dansk. Hjælpelærere underviser på enten dansk eller engelsk. Når der er dansk og engelsk oversættelse på samme tid, vil de to foregå i parallel, og en af dem vil blive transmitteret som FM. Gomde har en del små FM-modtagere med høretelefoner, men hvis du har din egen – fx i form af en smartphone eller gammel mobiltelefon – er det en god idé at medbringe den, da den kan give en bedre lydkvalitet.

 

Priser og Betaling

Chökyi Nyima Rinpoche og de andre undervisere bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Den foreslåede donation til Chökyi Nyima Rinpoche er 200 kr per dag. Når kurset er færdigt, kan du give dit bidrag for undervisningen direkte til Rinpoche og de andre undervisere.

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de ​​praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning i telt ​​på Gomdes campingområde.

 

Bemærk: early bird rabat indtil 1. juli.

For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde. Værelserne fyldes efter "først til mølle" princippet.

Bemærk venligst: Alle betalinger skal overføres online via PayPal med det samme når du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.
 
Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset i DKK:

Indkvartering

Før 1. juli

Efter 1. juli

Basic gebyr og overnatning udenfor Gomde

3080 DKK

3780 DKK

Basic gebyr og camping

3080 DKK

3780 DKK

Basic gebyr og sovesal

3850 DKK

4550 DKK

Basic gebyr og seng i dobbeltværelse

5390 DKK

6090 DKK

Basic gebyr og seng i enkeltværelse

6160 DKK

6860 DKK

Børn 6-15 år

770 DKK

870 DKK

Unge 16-25 år:
Basic gebyr og camping

1960 DKK

2450 DKK

Børn 0-5 år

0 DKK

0 DKK

 

OVERNATNINGSMULIGHEDER UDENFOR GOMDE
Hvis du har brug for at søge overnatningsmuligheder udenfor Gomde, har vi samlet en række muligheder på denne side.

 

Praktisk

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.


Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

 

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.  


Du kan finde flere praktiske oplysninger om dit ophold på Gomde HER

 

Tilmelding:

Register Here

July 2019

Jul 15

Den Buddhistiske Impuls: H...

  Højskole-ugeku...

view

Jul 22

Kærlighed, kreativitet og ...

  Højskole-ugeku...

view

Jul 31

Cloudless Summercamp 2019

      ...

view

October 2019

Oct 31

Lev med døden

  ...

view

This is Hidden Text