Frihed indefra

Erik Pema Kunsang

Start Date : 2019-04-17

End Date : 2019-04-22

Frihed Indefra

 

Det er muligt at være sig selv på en dyb, fri og naturlig måde

 

Den almindelige måde at være sig selv på er oftest at blive ført med af impulser. Vi tænker måske ikke over det i hverdagen, men meget adfærd er en videreførelse af vanemæssige reaktionsmønstre. Disse gamle mønstre er forbundet med ubemærket usikkerhed og angst. På den måde videreføres der en indre uro som sjældent bliver taget hånd om.

Når vi er klar over dette dilemma, er det naturligt at søge måder at frigøre det, men vi må finde en vej der virker efter hensigten, så det ikke bliver en endeløs ørkenvandring efter løsninger.

 

På dette kursus gennemgår vi fire måder at være os selv på: den ubevidste, den tilstræbte, den autentiske og den transcendentale. Vi arbejder med enkle anvisninger og vores træning tager udgangspunkt i oplevet forståelse, så det bliver et sandt indre frirum. Et frirum til at være afslappet tilstede, så intelligens, nænsomhed, styrke og kreativitet kan udfoldes i alle livssituationer.

 

Kurset er baseret på den store mester Jamgon Kongtruls undervisning og Dzogchen mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaring. Erik Pema Kunsang forklarer og vejleder i denne visdomstradition på nutidigt dansk og underviser i ægte meditation, på en måde som er direkte brugbar for både begyndere og erfarne. Dette retreat er for alle interesserede.

 

 

Om Erik:

Erik Pema Kunsang har været en stærk central person i udbredelsen af kendskabet til buddhismen til Vesten. Under hans mange års studier og træning gennem anerkendte buddhistiske mestre, har Erik udgivet mere end 60 bøger om buddhistisk filosofi og praksis. Siden 2007 har han været dharma-lærer tilknyttet Gomde Danmark. Han underviser i Dzogchen traditionen som forbinder Buddhas lære med direkte personlig oplevelse.

 

Du kan også læse mere om temaet i et essay af Erik her.

 

Start og slut
Retreatet begynder med aftensmad onsdag d. 17 april, og slutter efter frokost mandag d. 22. april.

 

Erik underviser på dansk.

 

Priser og betaling

Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Den foreslåede donation er 250 kr per dag. Når kurset slutter er der lejlighed til at give bidrag for undervisningen direkte til Erik.

 

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 1. marts. For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde eller Strandgaarden, som ligger 400 meter fra Gomde. Værelserne fyldes efter først-til-mølle princippet.

 

Gebyret betales online samtidig med at du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.

 

Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset

  FØR 1. MARTS EFTER 1. MARTS   

Indkvartering

DKK

DKK

Grund-gebyr/Ingen overnatning 2200 2700

Grund-gebyr & sovesal

2750

3250

Grund-gebyr & seng i dobbeltværelse

3850

4350

Grund-gebyr & seng i enkeltværelse

4400

4900

Unge til og med 25 år:
Grund-gebyr og sovesal

1400

1400

 

 

Praktisk:
Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

 

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.  

Læs mere om det praktiske på Gomde her.

Register Here

April 2019

Apr 17

Frihed indefra

Frihed Indefra   De...

view

This is Hidden Text