Indvielse - Tara Inner Sadhana

Chökyi Nyima Rinpoche

Start Date : 2017-07-04

End Date : 2017-07-04

 

Det er med stor fornøjelse at vi i år kan indbyde alle, der praktiserer Tara, til at komme til Gomde og modtage indvielsen til Taras Inner Sadhana.

Efter Chökyi Nyimas anvisninger kan man ikke gå i gang med treje del af programmet "Taras Tre Fortræffeligheder" uden denne indvielse.

Hvis du ikke har mulighed for at komme med til hele summer camp'en, men gerne vil have indvielsen, så skal du tilmelde dig her.

Hvis du er nysgerrig efter, hvad "Tara-praksis" handler om, kan du læse mere om det fantastiske gradvise online program HER

 

Vigtigt

Det er vigtigt at sige, at hvis du allerede har meldt dig til summer camp'ens anden del vil du automatisk modtage denne indvielse. Du behøver ikke tilmelde dig her særskilt. 

Det er også vigtigt at sige, at hvis du vil overnatte på stedet inden eller efter indvielsen, så kan det kun lade sig gøre i telt eller i en seng udenfor Gomde. Hvis du har brug for overnatning, kan du se HER hvad dine muligheder er.

 

Program

Det er vanskeligt at sige på forhånd, hvornår indvielsen vil finde sted, men det er en god idé at komme om morgenen. 

 

PRIS 

Chökyi Nyima Rinpoche og de andre undervisere bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Når dagen er ovre, kan du give dit bidrag for indvielsen direkte til Rinpoche. Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de ​​praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. 

 

1 døgn inkl. 3 måtider og 1 overnatning

på campingområet eller udenfor Gomde

440,- kr.
Register Here

November 2017

Nov 02

Bardo retreat - union of s...

Union of Sun and Moon Bard...

view

This is Hidden Text