Gomde højskole kurser 16-22 og 23-29 juli

Fri Jan 05

 

 

Buddha og Grundtvig i sommerlandet.

Kom og vær med når Gomde grundlægger en helt ny kombination af nyt og gammelt, øst og vest.

 

 

Kursus 1: 16.-22. juli - “Meditation og engagement

Kursus 2: 23.-29. juli - “Ånd og eksistens”.

 

Vi håber kurserne i sommeren 2018 bliver grundlæggelsen af en tradition for en årlig sommerhøjskole med højt til loftet og med inspiration og appel til mange. Højskolekurserne vil give klangbund, baggrund og fordybelse i hvordan meditation og kontemplation udfolder sig i mødet med en vestlig moderne verden - både omkring det arbejdsmæssige og professionelle (er der gode og holdbare måder, meditation kan bruges til at hjælpe andre og løse problemer?) og omkring det eksistentielle og personlige (hvordan kan man leve et kontemplativt liv i en moderne verden?). Kurserne henvender sig til alle som er interesserede i hvordan meditation og spiritualitet spiller sammen med vores tid. Unge og gamle, folk der er buddhister eller har mediteret i årtier og folk der gør sine første erfaringer her på kurset. Der vil være grundige indføringer ved lærere som samtidig vil give et interessant refleksions-grundlag for dem allerede har mediteret i mange år.

 

Vi har været heldige at samle et stjerne-hold af spændende medvirkende, bl.a. musikeren David Hykes, dharmalæreren Erik Pema Kunsang, filminstruktøren Phie Ambo, radioværten Anders Laugesen og psykologiprofessoren Peter Elsass.

 

Kursusforløbene bliver udformet så der både er god plads til ny inspiration, god tid til fordybelse, højt til loftet i dialog, og gode rammer for at møde mennesker der deler ens dybeste engagementer.

 

Læs meget mere om ideerne, indholdet, de medvirkende og det praktiske på højskoleprojektets webside.

 

November 2018

Nov 01

Lev med døden

  ...

view

Nov 09

Ikke-meditation og sindets...

  Meditations retreat m...

view

This is Hidden Text