Organisation

 

Åndelig leder af retreat- og meditationscentret Gomde


Gomdes grundlægger og åndelige leder er Chökyi Nyima Rinpoche.

 

Foreningen Rangjung Yeshe Sangha Danmark – en buddhistisk menighed i Danmark


Sanghaen - Gomdes fællesskab af praktiserende - er organiseret som en forening med en demokratisk struktur og egne vedtægter.

Rangjung Yeshe Sangha blev godkendt af Familiestyrelsen som religiøs menighed for den tibetansk buddhistiske Ka-Nying Linje i 2012.

En af foreningens primære funktioner er at støtte medlemmerne i at danne arbejdsgrupper til forskellige specifikke opgaver (f.eks. kursusorganisering, markedsføring og vedligeholdelse af bygninger og land). Herudover fungerer foreningen som et forum for diskussioner af overordnet strategisk karakter.


Alle kan være medlemmer af foreningen og dermed støtte sanghaens arbejde. 

Læs mere om foreningen Rangjung Yeshe Sangha HER.

 

Gomde seminarteam


Seminarteamet er ansvarlig for at organisere og koordinere de mange arrangementer og retreats på Gomde. Hvert seminar / retreat / begivenhed har en overordnet koordinator, der refererer til seminarteamet. Seminarteamet er ansvarlig for at finde koordinatorer til alle begivenheder på Gomde og hjælpe dem. Seminarteamet har lavet en manual, der beskriver alt, hvad koordinatorerne har brug for at vide for at afvikle et arrangement.
 

Karuna Workshops


Karuna Workshops tilbyder seminarer, hvor buddhistisk indsigt mødes med vesten omkring fælles interesseområder, såsom psykologi, mindfulness, følelsesmæssig intelligens, qigong, etc. I en række  forskellige workshops udvikles ​​den grundlæggende menneskelige godhed uden nødvendigvis at kalde det buddhisme. Karuna Workshops er inspireret af en holdning af gavmildhed - folk, der rækker ud til andre for at finde yderligere indsigt og medfølelse. Chökyi Nyima Rinpoche gav navnet Karuna, hvilket betyder medfølelse på sanskrit.

Læs mere om Karuna Workshops HER.

 

Rangdjung Yeshe Fonden


De to ejendomme på Gomde (Tornbjerggaard og Strandgaarden) er ejet af to separate selskaber (ApS), hvor Rangdjung Yeshe Fonden ejer aktiverne.

Læs mere om Rangdjung Yeshe Fonden HER.


November 2017

Nov 02

Bardo retreat - union of s...

Union of Sun and Moon Bard...

view

This is Hidden Text